Secabo T160-II rezač folije / vinyl cutter


SERVO X i Y motori
DrawCUT PRO softver – neograničena licenca, vektorizacija rasterske grafike
Elektronska odmatalica materijala
Kvalitetna izrada
Jamstvo 24 mjeseca
CE certifikat
Inicijalna obuka i podrška GRATIS
Servis i rezervni dijelovi osigurani i nakon isteka jamstva

3,899.95

Secabo T160-II je profesionalni rezač (kater, cutter) samoljepljive folije nove druge generacije. Rezač koristi servo motore stoga je vrlo tih, brz i malo precizniji od ostalih step-motor modela. Pogodan je za rezanje materijala za oslikavanje vozila, reklamne panoe, prometno znakovlje i odjevne predmete u širini do 160cm.
Glavna odlika ovog rezača je LAPOS-Q tehnologija ili “sequential contour cutting” – optički čitač pasera za pozicioniranje pri izrezivanju tiskanih naljepnica te preciznost izrezivanja, izdržljivost i pouzdanost pri dužim rezanjima. Softver DrawCUT PRO sadrži sve opcije kao i LITE varijanta te opciju vektorizacije rasterske grafike i bolju manipulaciju teksta i grafike. Na stalku se nalazi i elektronska odmatalica sa senzorom kao pomoć pri odmatanju težih rola materijala

Kategorija:

maksimalna širina rezanja – 1600mm
maksimalna širina medija (folije) – 1750mm
maksimalna brzina rezanja – 960mm/s
sila pritiska nožića – 50 – 750g
mehanička razlučivost – 0,01254mm/korak
sučelja – USB 2.0 i RS232 (COM)
softver – DrawCut PRO – višejezični softver sa neograničenom licencom (Windows) koji podržava i vektorizaciju rasterske grafike ili SignCut – multijezični softver sa jednogodišnjom licencom (Apple Mac)
paket sadrži – rezač, stalak za rezač sa nosačem folije + elektronska odmatalica materijala, sabirni koš, 1 nožić za rezanje sa nosačem, 1 olovku za crtanje sa nosačem, ljepljivu podlogu za rezanje papira, kablovi, uputstvo za uporabu.